Det stora Tårtslaget

Har ni läst om det spännande nya TV-programmet "Det stora tårtslaget" som kommer att sändas i vår?

Så här skriver tv4gruppen om programmet:

Marie Serneholt leder
Det stora tårtslaget i Sjuan

 

Sockerblommor, penslar, och guldspray. I Sjuans nya program Det stora tårtslaget är det svårt att inte bli imponerad och inspirerad av vad deltagarna kan skapa med hjälp av bara sockerpasta och fantasi. Programledare är Marie Serneholt och tillsammans med en expertjury följer hon åtta tårtkonstnärer när de tar sig an utmanande tävlingar i avancerad tårtdesign. - Vi är mitt i inspelning nu och jag måste säga att det är rena drömmen att gå till jobbet varje dag. Tårtorna som de här begåvade tårtkonstnärerna skapar liknar inget jag har sett tidigare och det är så enormt inspirerande och häftigt att se! Att dessutom få smaka på dessa konstverk gör ju inte upplevelsen sämre, säger Marie Serneholt. 

I Det stora tårtslaget utmanas åtta deltagare, med ett brinnande intresse för tårtkonst, i olika tävlingar som sätter deras kunskaper på prov. I varje avsnitt presenteras ett tema som deltagarna ska tolka, det kan exempelvis vara en tårta som föreställer ett klädesplagg eller en maträtt. Det blir en spännande och visuell tävling under ledning av Marie Serneholt där deltagarna blir bedömda på kreativitet, smak och teknisk skicklighet. Det blir även en teknisk utmaning i varje program som handlar om tårtdekoration. I Det stora tårtslaget är minsta lilla detalj av allra största vikt. Varje vecka får en tårtkonstnär lämna programmet och tillslut återstår en lycklig vinnare.

 - Jag har alltid älskat den här typen av program, så att nu få vara en del av ett så här härligt projekt känns som en homerun! Tittarna kommer bli så sugna på att göra tårtor när de ser programmet, det är en riktig fröjd för ögat!, säger Marie Serneholt. 

Tårtslaget produceras i sju avsnitt och sänds i Sjuan i vår.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln