Annette Hörnfeldt, inspiratör på SugarKitchen Annette Hörnfeldt, inspiratör på SugarKitchen

Annette började med tårtkonsten som så många andra, som en glad hobbyentusiast när hon fick sitt första barn 1996.
En magisk värld öppnade sig och hon var fast.
1999 åkte hon till USA för sin första utbildning som sedan följts av seminarier med några av de främsta i världen, Eddie Spence Royal MBE, Cecilia Morana grundare till Instituto Cecilia Morana i Argentina samt flertalet sugarcrafters från England.

Hon registrerade sitt första företag 1999. Första egna butiken öppnades 2002 där det bakades tårtor och hölls kurser i sockerkonst fram till 2015 då verksamheten såldes för hennes satsning på SugarKitchen.
Genom åren har Annette hållit mängder av kurser inom sockrets värld och utbildat många av de som sedan själv startat sina egna verksamheter.
Hon har deltagit i flertalet olika TV produktioner som
"Efter Tio" med Malou von Sivers, "Leila Bakar", "Bröllopsnoja" mfl.

Annette har levererat bakverk till mängder av olika reklamfilmer som t ex Telenor, American Express, Bröllopsfeber, filmreleaser, produktlanseringar och levererat till många kända artister och personer i Sverige.

Under våren 2016 kunde ni se henne som jury i tv programmet  "Det Stora Tårtslaget" på Sjuan tillsammans med Mattias Ljungberg och Marie Sernerholt.

Annette är den person konsulenterna certifierar sig för, då de har toppkunskap att förmedla er då de håller SugarKitchens kurser. 
 

Ina Pedersen, VD på SugarKitchen Ina Pedersen, VD på SugarKitchen

Ina började sin karriär i tårtbranschen 2003, då som tårtbagerska och dekoratör av tårtor till bröllop och andra festligheter där det skulle vara lite speciella kreationer.

Sin bana inom sockerkonsten började hon redan 2001 med spritsteknik, för att sedan utvecklas på seminarier med bl.a Maisie Parrish, Carol Haycox och argentinska sockerkonstnären Cecilia Morana.

Ina har under sina produktionsår - utöver hundratals tårtleveranser - även hunnit starta ett coffeehouse med läckra bakverk, vunnit "Laholmsbakelsen" vilket var en tävling i smak och design.
Ina har också blivit nominerad till - och vunnit -
"Årets kvinnliga entrepenör 2013".

Inas tårtor har serverats till personer som Gert Fylking &
Titti Schultz, och på bröllop för Pontus Farnerud.

Sin roll inom SugarKitchen beskriver Ina så här:
"Jag har hand om det praktiska. Lager, ekonomi, 
produktion av tryckmaterial och hemsida. 
Då min geografiska plats är på huvudkontoret, blir det jag som ansvarar för allting som rör packning av produkter och leveranser."